Grondwater warmtepomp

Een van de meest gekozen warmtepompen voor in een huis is een grondwater warmtepomp. Het is een uitstekende installatie welke in ieder huis zal passen. Ook in uw huis is het mogelijk om voor een grondwater warmtepomp te kiezen.

Een grondwater warmtepomp haalt de warmte uit de grond!
Het is goed om te weten dat niet alleen de zon, maar ook de grond een hernieuwbare energiebron is. Een grondwater warmtepomp maakt gebruik van de energie welke in d grond aanwezig is. Door een ondergronds netwerk van buizen te plaatsen en een mengsel van glycol en water rond te pompen ontstaat er een warmtesysteem. Het mengsel pakt de warmte op en geeft het af aan de warmtepomp. Je centrale verwarmingssysteem en je woning wordt hierdoor lekker warm.

Wat kost een grondwater warmtepomp?
Natuurlijk is het goed om te weten wat een grondwater warmtepomp nu precies kost. Zo zijn er al mogelijkheden vanaf 1.500 euro. Dit is echter exclusief het installeren. Het beste kunt u meerdere offertes opvragen om zo een goed beeld van de kwaliteit en ook de prijzen te krijgen. Kijk ook naar de warmtepomp garantieregeling als u een van de aanbieders gaat selecteren. Kies een goede warmtepomp welke op de juiste manier wordt geplaatst voor een eerlijke prijs.

Kies voor de toekomst!
Als u voor een warmtepomp grondwater kiest, dan kiest u voor de toekomst. U zult minder CO2 uitstoten en een goede bijdrage leveren aan het milieu. Ook zullen uw maandelijkse energiekosten lager worden.

Ga ook naar:
> Warmtepompen
> Garantie
> Warmtepomp kopen
> Prijzen
> Voordelen
> Warmtepomp offertes